Prezentacija proizvodne linije za agropelet PROPELETY

sreda, 13 mart 2013 21:45 Pročitano 17410 puta

13. marta 2013. godine u Kisaču, nadomak Novog Sada, preduzeće Agromercator d.o.o organizovalo je prezentaciju proizvodne linije za agropelet firme Propelety iz Češke. Agromercator d.o.o zastupnik je ove firme za Republiku Srbiju.

Nacionalna asocijacija za biomasu - SERBIO je na ovoj prezentaciji prisutne upoznao sa potencijalima biomase u Srbiji i ograničenjima koja danas postoje u njenoj upotrebi. Proces peletiranje poljoprivredne biomase teži je i zahtevniji od peletiranja drvne biomase, pa je za prisutne predstavnike privatnih firmi i poljoprivrednike bilo značajno da saznaju više o mogućnostima za investiranje u ovakve proizvodne linije. Proizvođači nude izgradnju kompletnog postrojenja, kalkulaciju opravdanosti ulaganja za zainteresovane investitore kao i servisiranje celokupnog sistema.

Na prezentaciji u Kisaču, bilo je reči i o mogućnostima za finansiranje ovakih proizvodnih linija putem kredita i lizinga za energetski efikasne projekte koje domaće banke odobravaju.

výrobní linka na agro pelety
Priredio: 

Kontakt

Nacionalna asocijacija za biomasu SERBIO
Vladike Ćirića 2,  21 000, Novi Sad, Srbija
Telefon: 021/3823 533
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

eu zastava
BioRES Project - Sustainable Regional Supply Chains for Woody Bioenergy has received funding from the European Union's Horizon 2020 research innovation programmer under grand agreement No 645994

 

Osnivanje Nacionalne asocijacije za biomasu SERBIO podržala:

NorwegianEmbassyAmbasada Kraljevine Norveške