Schneider Electric je srebrni sponzor SEE ENERGY 2023 konferencije

četvrtak, 28 septembar 2023 05:21

Schneider Electric 1

Kompanija Schneider Electric je srebrni sponzor SEE ENERGY 2023, energetske konferencije koja će se održati 2. i 3. oktobra u Novom Sadu, hotel "Sheraton". 

Na prvom panelu "Dekarbonizacija u privredi" (2. oktobar, 09:30), direktor sektora za komercijalne i industrijske objekte, Miloš Vuksanović, predstaviće Schneider Electric's stručnost i iskustvo u vođenju procesa dekarbonizacije unutar kompanije.Schneider Electric je jedinstveno pozicioniran da bude vaš partner u kreiranju i sprovođenju strategije održivosti.

Koje proizvode i rešenja Schneider Electric nudi pojedincima i kompanijama u cilju daljeg razvoja celokupnog ekosistema e-mobilnosti? Na drugom panelu "Dekarbonizacija u saobraćaju" (2. oktobar, 11:00), Darko Zeljković, marketing offer menadžer, predstaviće kako Schneider Electric oblikuje budućnost saobraćaja kroz svoja proizvode i rešenja. 

Life Is On - svuda, za svakoga, u svakom trenutku

Kompanija Schneider Electric veruje da je pristup energiji i digitalnom svetu osnovno ljudsko pravo, što podrazumeva podsticanje svih da maksimalno iskoriste svoju energiju i resurse, u skladu sa sloganom kompanije Life Is On - svuda, za svakoga, u svakom trenutku.

Digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije

Schneider Electric obezbeđuje digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije u cilju efikasnosti i održivosti, kombinujući vodeće svetske tehnologije, automatizaciju u realnom vremenu, softvere i usluge u domenu energetike u integrisanim rešenjima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju.

Održiva budućnost glavna je ideja vodilja i upravo je tu najveći doprinos kompanije da budućnost bude i ostane takva. Preko 1000 domaćih stručnjaka koji rade u Srbiji, u kancelarijama u Beogradu i Novom Sadu gde posluje Razvojni centar, svaki dan rade u skladu sa svetskim tehnologijama i kreiraju digitalna rešenja, u oblastima energetike i automatizacije, a za efikasnu i održivu budućnost.

Kada Schneider Electric kreira neko od svojih rešenja, tu nije samo reč o novim proizvodima i uslugama koje se nude na tržištu, već je reč o viziji koju dele sa klijentima, sa lokalnim i globalnim okruženjem. Schneider Electric podstiče sve oko nas da upravljaju svojom energijom i procesima na siguran, pouzdan, efikasan i održiv način.

InGrid zgrada - Skoro 15000 kvadrata i snabdevanje iz OIE

schneider zgrada

Ono što Schneider Electric radi je ono u šta veruje, o čemu svedoči i novi poslovni prostor - InGrid zgrada gde je odnedavno smešten Schneider Electric Razvojni centar. InGrid je savremeni poslovni objekat koji se odlikuje neutralnim ugljeničnim otiskom, kao i jedinstvenim rešenjima koja obezbeđuju ne samo napajanje iz obnovljivih izvora, već i potpunu udobnost i funkcionalnost za rad. Zgrada će imati LEED GOLD sertifikat do kraja godine i smatra se ugljenično neutralnom, jer za potrebe grejanja, hlađenja i ventilacije koristi električnu energiju isključivo iz obnovljivih izvora. Objekat se snabdeva zelenom energijom iz sopstvene proizvodnje solarne energane postavljene na krovu objekata, a ostatak energije sa zelenim sertifikatom biće nadoknađen kupovinom iz mreže.

Partnerstvo sa Univerzitetima i podrška mladim talentima - Gradnja Održive Budućnosti kroz znanje i edukaciju

Tokom godina kompanija je ostvarila uspešnu saradnju sa univerzitetima, razvila program stipendiranja i posvetila veliku pažnju mladima u cilju da prepozna i nagradi znanje, rad i obrazovanje. Sve ovo jer veruje u bolju i sigurniju budućnost, koja ne može da se oslanja samo na održiva rešenja, već i na ljude koji će istu moći da vode i sprovode u delo.

Pridružite nam se inspirativnim diskusijama 2. i 3. oktobra u hotelu "Sheraton", Novi Sad. Više informacija o događaju na sajtu konferencije, events-serbio.rs. 

Priredio: 

Specijalizovane stručne usluge, koje pruža Nacionalna asocijacija za biomasu "SERBIO"

Energetska regionalna konferencija SEE ENERGY 2023, 2-3. oktobar, Novi Sad 

 SEEnergy2023 970x250 1

Kontakt

Nacionalna asocijacija za biomasu SERBIO
Vladike Ćirića 2,  21 000, Novi Sad, Srbija
Telefon: 021/3823 533
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

eu zastava
BioRES Project - Sustainable Regional Supply Chains for Woody Bioenergy has received funding from the European Union's Horizon 2020 research innovation programmer under grand agreement No 645994

 

Osnivanje Nacionalne asocijacije za biomasu SERBIO podržala:

NorwegianEmbassyAmbasada Kraljevine Norveške