Video prilog i kratak osvrt na završenu SEE ENERGY 2022 konferencijuSGS kompanija na SEE ENERGY konferenciji

ponedeljak, 10 oktobar 2022 21:05

ivan smiljković 2 min

Nina Mihijlović, GRI sertifikovani spesijalista za održivost iz kompanije SGS učestvovaće na panelu "Cirkularnom ekonomijom do energetske nezavisnosti", 13. oktobra u okviru dvodnevne SEE ENERGY konferencije (program)

Nina Mihajlović je GRI sertifikovani specijalista za održivost. Od 2020. godine radi u okviru SGS grupacije. Radila je u SGS Italiji u okviru sustainability tima, gde je učestvovala u projektima izrade strategija održivosti, kreiranja ESG izveštaja, socijalnim auditima, kao i projektima za cirkularnu ekonomiju. Trenutno radi za SGS Beograd na projektima izrade LCA, EPD i CFP studija, sa posebnim fokusom na LCA studije u građevinskom sektoru, kao i predavač u okviru SGS Akademije iz oblasti održivosti i cirkularne ekonomije. 2021. godine stekla je zvanje master inženjera organizacionih nauka i poseduje sertifikat Instituta za održivo liderstvo Univerziteta Kembridž za održivo upravljanje poslovanjem.

SGS je vodeća svetska kompanija za kontrolisanje, verifikaciju, ispitivanje i sertifikaciju, koja broji više od 89000 zaposlenih i upravlja sa preko 2600 kancelarija i laboratorija širom sveta.SGS je rangiran od strane Dow Jones indeksa održivosti kao lider u industriji za 2021. godinu u komercijalnim i profesionalnim uslugama, osmu godinu za redom.

Osnovan 2001. godine kao punopravni član SGS Grupe, zapošljava više od 230 kvalifikovanih i iskusnih stručnjaka, i preko 300 stalno angažovanih spoljnih saradnika posvećenih pružanju vrhunske usluge i spremnih da u svako vreme donesu klijentu dodatnu vrednost. SGS Beograd danas nudi ekspertizu i niz usluga u domenu cirkularne ekonomije, sa ciljem optimizacije poslovanja sa sve većim zahtevima tržišta za održivim praksama. Izrade studija uticaja životnog ciklusa proizvoda, izrade EPD-a, obračun ugljeničnog otiska proizvoda i organizacije, usluge za zelenu gradnju neke su od njih.

Registracija je bez kotizacije i obavezna putem  link- registracija. 

Priredio: 

SEEnergy2023 970x250

Kontakt

Nacionalna asocijacija za biomasu SERBIO
Vladike Ćirića 2,  21 000, Novi Sad, Srbija
Telefon: 021/3823 533
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

eu zastava
BioRES Project - Sustainable Regional Supply Chains for Woody Bioenergy has received funding from the European Union's Horizon 2020 research innovation programmer under grand agreement No 645994

 

Osnivanje Nacionalne asocijacije za biomasu SERBIO podržala:

NorwegianEmbassyAmbasada Kraljevine Norveške